Коалиция Съединени за Пловдив официално издигна Славчо Атанасов  за кмет

...
Коалиция Съединени за Пловдив официално издигна Славчо Атанасов  за кмет
Коментари Харесай

7 партии издигнаха кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Коалиция „ Съединени за Пловдив ” публично издигна Славчо Атанасов  за кмет на Пловдив. На подписването на съдружното споразумение  в зала „ Съединение ” на Историческия музей локалните водачи на " Кауза България ", ВМРО-БНД, ЗС " Александър Стамболийски ", „ Партия на зелените ”, " Новите водачи ", " Воля " и " Атака ” застанаха зад някогашния кмет на Пловдив.

Споразумението бе подписана от Георги  Титюков, Владимир Кисьов, Георги Колев, Димитър Керин и Лидия Недева.

Те обявиха, че са преодолели разликите си в името на Пловдив, както и да  се обърне модела с налагането на ръководство на града от София. Самият Атанасов съобщи, че не могъл да гледа безучастно в профил Пловдив, който  затъвал поради война сред две крила на ГЕРБ.

„ Любимият ни град още веднъж е изправен на кръстопът - дали да продължи разрушителното безвремие на статуквото или с трудолюбието, честността и гения на всички, още веднъж да бъде утвърден водач измежду българските градове ”, сподели претендентът за кмет, представен от. В прочетената тирада от него той сложи акцент върху това да върне ръководството на Пловдив през модела на неговия мандат.



Основните му цели са – възстановяване на трафика, нови пътни връзки, превръщането  на Пловдив в зелен град с по-малко застрояване, администрация с грижа за хората 

„ Сега още веднъж на Пловдив му е необходим човек с опит и професионализъм, а не някой инцидентен запалянко, който занапред да се учи в придвижване. Защото не можем да си позволим да загубим скъпо време за това. Добрият кмет би трябвало да е съответен на действителността и да се преценява с нейните условия. Ние към този момент сме го правили сполучливо, освен това в изискванията на най-тежката рецесия. Спомнете си, че Пловдив беше и подобен град ”, съобщи Атанасов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР